Lexrent; Uw partner op het gebied van verhuur, lease, verkoop, IT, services en projectsupport in de industriële sector

Lees verder

Maak kennis met Lexrent: Uw betrouwbare partner in de industriële sector voor verhuur, lease, verkoop, IT-diensten en projectsupport. Bij Lexrent vindt u altijd het juiste equipment voor uw industriële projecten, of u nu op zoek bent naar verhuur, lease, verkoop, diensten of IT-oplossingen. Wij bieden maatwerk met een uitgebreid verhuurpakket van equipment, gereedschappen en materieel, zodat uw projecten altijd op rolletjes lopen. Onze equipment specialisten staan 24/7 voor u klaar. In de unieke MyLex klantomgeving heeft u 24/7 realtime toegang tot:

  • Huuroverzichten
  • Reserveringen
  • Afmelden huur equipment
  • Vermist melden van huur equipment
  • Zelf muteren van equipment tussen contracten
  • Digitale certificaten van equipment
  • Pakbonnen
  • Facturen

Dit zorgt ervoor dat u in controle bent over het beheersen van de kosten van uw projecten en de efficiëntie als beheerder kunt verhogen.

Lexstores; Self-service winkels voor verhuur en verkoop

Lexstores biedt een innovatieve oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar verhuur- en verkoopdiensten. Met onbemande stores en een cloudbased platform wordt het mogelijk gemaakt een sluitende administratie te hebben zonder de noodzaak van 24/7 personeel.

De schaalbare en B2B & B2C gerichte modellen variëren van Small tot Large, zijn geschikt voor diverse sectoren, zoals de petrochemie, bouw en infra, automotive en retail.

Met een centraal bewakingssysteem dat zorgt voor de optimale veiligheid en beveiliging van de eigendommen, is het niet alleen efficiënt, maar ook zeer veilig.

De schaalbaarheid van de Lexstores maakt hen geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Het concept van een onbemande verhuur- en verkooplocatie is een slimme en innovatieve manier om te voldoen aan de wensen van de klanten.

Dit maakt Lexstores interessant om in de gaten te houden als een toekomstgerichte en kostenbesparende oplossing. Of het nu gaat om een onbemand tankstation of een 24/7 verkooppunt in een winkelcentrum, Lexstores biedt een praktische en innovatieve oplossing voor bedrijven die willen verhuren, verkopen of uitgeven naar zakelijke klanten (op rekening mogelijk) en consumenten (direct betaalsysteem).

Neem nu contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in wat Lexrent en Lexstores voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten.

Lexrent B.V.
Kon. Wilhelminahaven ZZ 18
3134 KG Vlaardingen
T +31(0)10 248 5816
E info@lexrent.eu
I www.lexrent.eu

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur