Laat de akoestiek niet in rook op gaan!

Stel je voor dat je de oplossing voor geluidbeheersing (geluidabsorptie en isolatie), stabiliteit én brandwerendheid zou kunnen integreren in één stabiele muurconstructie zónder concessies te hoeven doen aan de esthetische vormgeving? En wat als deze oplossing nu geschikt is voor zowel buiten- als binnentoepassing en ook nog eens zeer betaalbaar is? Te mooi om waar te zijn? Met Soundblox is dit heel goed mogelijk.

Lees verder

Alklima introduceert koelen en verwarmen via onzichtbare wand-inbouwunit

Kun je een binnenunit zo wegwerken dat hij echt onzichtbaar is? Met de introductie van de nieuwe Mitsubishi Electric SFZ-M biedt Alklima een wand-inbouwunit die de installateur, op een tweetal roosters na, volledig onzichtbaar kan wegwerken. Vooral de flexibele toepassingsmogelijkheden zijn opvallend; dat komt mede doordat men de luchtaanzuigsectie kan verplaatsen.

Lees verder

Akoestische eilandoplossingen onder één dak van Ecophon

Tegenwoordig zien we steeds vaker dat open of gedeelde ruimtes in bijvoorbeeld kantooromgevingen of scholen de norm zijn. Hierdoor wordt de noodzaak van effectieve akoestische oplossingen steeds belangrijker. Een van de meest veelzijdige oplossingen op dit gebied zijn eilandoplossingen. Ecophon beschikt over veelzijdige oplossingen om aan deze groeiende behoefte te voldoen.

Lees verder

Grenzeloze mogelijkheden in wandafwerking

Geef uw ruimte karakter met onze sfeerbepalende designs en functionele wandafwerking. Of u nu kiest voor uitgesproken kleur, hoogwaardig fineer, een sprekende afbeelding of creatieve ‘raampartijen’: bij Multiwal zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij denken graag met u mee om onze paneelwanden naadloos te laten aansluiten bij al uw wensen.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur