Vloerverwarming voor iedere situatie

Vloerverwarming biedt bij een lagere temperatuur enorm veel comfort. Door de verlagingstemperatuur van het systeem tot maximaal 5oC onder de verwarmingstemperatuur in te stellen blijft de warmte in de vloermassa. Het kost dan minder energie om het systeem vervolgens weer op temperatuur te brengen in plaats van de vloer telkens verder te laten afkoelen.

Lees verder

Een aangenaam binnenklimaat begint bij de ruimteakoestiek

Een optimale ruimteakoestiek creëert niet alleen een aangename ruimtebeleving, maar is ook cuciaal voor de gezondheid en welzijn op langere termijn. Daarnaast wordt hierdoor ook de spraakverstaanbaarheid binnen de ruimte verbeterd, net als motivatie van creativiteit en productiviteit van werknemers.

Lees verder

Arlu divina Slide

Glazen scheidingswanden worden pas echt interessant om ruimtes in huis zowel functioneel als esthetisch op de delen als je er ook elk type deur kan in verwerken. Met ‘Slide’ heeft divina een glazen schuifdeur in lijn met de wand. Deze Red Dot Product Award winnaar biedt zo – naast ook een hoek- en eindprofiel voor alternatieve opstellingen – eindeloos veel mogelijkheden met deze ‘steel look’ glaswand in strakke aluminium profielen.

Lees verder

CeraVision®: Stijlgroepen wand- en vloertegels samengesteld door experts

Binnenruimtes komen tot leven met de veelzijdigheid van keramische tegels. Deze tegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en afmetingen, geschikt voor zowel vloeren als wanden. Hierdoor ontstaan tal van mogelijkheden om je gehele huis, de keuken of badkamer naar eigen smaak in te richten.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur