Aluminium gevelbekleding voor

een trendy uitstraling

van je woning

Voor deze prachtige woning in Ede, koos TVA architecten voor een combinatie van 3 gevelmaterialen: witte bepleistering en natuursteen in combinatie met de aluminium gevelbekleding Deco Wall van Aliplast Aluminium Systems.  MKK Brabant – partner van Aliplast – verzorgde de uitvoering van het aluminium. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven de woning een strakke uitstraling.

Lees verder

De ultieme keuzevrijheid

Met 4 verticale profielen, smal, breed, diep of open en 1 horizontaal profiel, bepaalt u zelf het lijnenspel van uw woning. De architect koos voor deze woning voor het verticale klikprofiel DW231 dat 40mm diep is. De donkere schaduwen tussen de profielen benadrukken de rechte lijnen van de gevelbekleding.
Je kan de woning extra strak maken, door ook de deuren en poorten mee te bekleden en je kan de Deco Wall zelfs voor je raam laten doorlopen, zoals je kan zien op de foto’s.

De ultieme installatie-eenvoud

De gevelbekleding bestaat uit een basisprofiel, waar ook een hoek-, eind- en overgangsprofiel toe behoren. Daarop wordt via een kliksysteem de afwerkingsprofielen gemonteerd. Zo krijg je een onzichtbare bevestiging.
Aliplast partner MKK Brabant heeft al tal van projecten uitgevoerd met de Deco Wall van Aliplast. Steeds met een schitterend resultaat.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De aluminium gevelbekleding is bestand tegen alle weersomstandigheden. Van nature uit is aluminium zeer sterk en bovendien 100% recycleerbaar. De poederlak zorgt voor een goede beschermlaag en behoud van de kleur. Voor deze woning werd gekozen voor kleur zwart 9ST03A. De klant geniet hierbij van 15 jaar lakgarantie. Aliplast ontwikkelt en produceert zijn aluminium profielen volledig in eigen huis: van het extruderen van profielen tot het elektrostatisch poederlakken met zowel een horizontale als een verticale laklijn. Ook het inrollen van thermische stegen neemt Aliplast uit België, integraal voor zijn rekening. De volledige inhouse productie van aluminium systemen levert niet alleen een uitgebreide en grondige productkennis op, maar garandeert duurzame producten en snelle levertermijnen.

Voor meer info kan u terecht bij sales manager marc.mulders@aliplast.com

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur