Een massieve gevel maar dan licht, snel en efficient gebouwd.

Natuursteen geeft gevel het uiterlijk van beton

Ontwerpers en bouwers die op zoek zijn naar massieve en imposante gevels richten steeds vaker hun architectonische en bouwkundige pijlen op Steni Nature. De granulaten van natuursteen in verschillende groottes en kleuren geven een ‘look & feel’ van onverzettelijkheid.

Het is ook mogelijk om de panelen te polijsten of te zoeten om het paneel vlak en glanzend of mat te maken. Deze bewerking geeft de gevel weer een totaal andere uitstraling.

Door gebruik te maken van de custom made L- en U-elementen krijgt de gevel massa, maar men monteert licht, snel en efficiënt middels het geventileerde gevel principe. Deze keuze van ontwerpen en bouwen geeft gewichtsbesparingen die zelfs kunnen worden doorberekend tot in de fundering t.o.v. bijvoorbeeld zwaar beton. Iets wat zeker bij hoogbouw in Randstedelijke gebieden een grote rol van betekenis kan spelen.

Natuursteengranulaat verstopt de bevestiging

Bijkomend voordeel is dat het natuurlijke decor de gecoate schroefkopjes van de ‘zichtbare’ bevestiging nagenoeg volledig maskeert. Is de gevel toe aan een reinigingsbeurt, geen probleem. De granulaten zijn ingebed in de glasvezel versterkte composieten panelen en derhalve kunnen deze zelfs worden gereinigd onder maximaal 100 bar. Dit geeft dat uw mooie gevel door de jaren heen mooi kan blijven, zelfs onder meest extreme omstandigheden. Bent u nog niet overtuigd dan is de 60 jarige garantie wellicht het laatste zetje om u te verleiden tot een nadere kennismaking.

Meer informatie

Wilt u wat meer weten over Steni, neem dan een gerust kijkje op onze website. Of maak een afspraak om onze showroom in Rotterdam te bezoeken.

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur