Nieuwe solar mogelijkheden voor zowel keramische- als betondakpannen

Nelskamp Dakpannen heeft zijn solarprogramma uitgebreid met een aantal nieuwe mogelijkheden voor zowel keramische- als betondakpannen. Hiermee biedt Nelskamp een groot scala aan mogelijkheden voor ontwerper en verwerker. Nieuw en uniek is dat Nelskamp modules in het leveringsprogramma heeft welke zijn te verwerken in combinatie met geprofileerde keramisch dakpannen.

Lees verder

Renoveren met C2C-gecertificeerde na-isolatie

Een primair doel van de energietransitie is het verlagen van de CO2-uitstoot. Isoleren is daarbij prioriteit één, want dat vermindert het gebruik van fossiele energiebronnen. Ook de keuze van het type isolatiemateriaal speelt een rol. Zo heeft de circulaire EPS-isolatie van IsoBouw in de milieubeoordelingen veelal de laagste energie-input en CO2-uitstoot.

Lees verder

RAUTITAN – The most wanted

Veilig en snel werken op de bouw zonder bang te zijn voor beschadigingen of lekkage aan je leidingsysteem. Met RAUTITAN kan dit! Een robuust no-nonsense leidingsysteem met lange levensduur en oog voor hygiëne dat de norm ver vooruit is. Jij wilt toch ook werken met deze zekerheid.

Lees verder

Totaaloplossingen voor de woningbouw

Bouwprojecten worden steeds complexer en veronderstellen specialistische inbreng vanuit een toenemend aantal disciplines. Dat geldt zeker voor de woningbouw. Vakwerk en productkwaliteit alleen zijn niet langer voldoende om een project tot een succes te maken. Men wenst ontzorging en gemak. Beheersing van bouwproces en bouwkosten is cruciaal.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur