KINGSIZE: De Meest Duurzame Wand

Bouwen met het oog op de toekomst

Het veranderen van productieprocessen en het samenwerken met ketenpartners is van groot belang in de transitie naar een circulaire economie.

Lees verder

OLBECON/OLCAS: de ideale prefabbeton-regisseur, ook bij kleinere projecten

Bouwen met prefabbeton is voor menige aannemer een hele opgave, zeker als die gewend is aan stortbeton en stenen stapelen. Maar de tijden veranderen. Een slimme aannemer verandert mee en laat in het cascostadium prefabbetonspecialist OLCAS de regie voeren, terwijl OLBECON de systeemvloeren en wanden levert. Ook bij kleinere projecten!

Lees verder

Een kleurrijk hemelwaterafvoersysteem

De gecoat aluminium dakgoten en regenpijpen van Grömo Alustar vormen samen een kleurrijk hemelwaterafvoersysteem. Het complete systeem is verkrijgbaar in zeven op de natuur geïnspireerde kleuren en 206 speciale RAL kleuren.

 

Lees verder

Aluminium detaillering: duurzaam, esthetisch en maximaal vormbaar

Roval Aluminium is toonaangevend ontwikkelaar, producent en leverancier van aluminium bouwmaterialen. Tot het uitgebreide assortiment behoren aluminium dakranden, muurafdekkappen, balusters, waterslagen, dagkanten, privacyschermen, goot- en overstekbekleding,  koof- en boeiboordbekleding en specifieke maatwerkoplossingen.

Lees verder

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur