Met de Roval-Duplo® introduceert Roval Aluminium een nieuwe, duurzame tweedelige aluminium dakrand. De Roval-Duplo® bestaat uit een basisprofiel en een afwerkingsprofiel. Het basisprofiel wordt gemonteerd nog voordat de dakbedekking wordt aangebracht. Nadat de dakbedekking is aangebracht wordt het afwerkingsprofiel met een simpele drukbeweging eenvoudig op het basisprofiel geklikt.

Lees verder

Roval-Duplo®:

nieuwe circulaire

tweedelige

aluminium dakrand

Voordelen

Deze tweedelige aluminium dakrand heeft als voordeel dat er vroeg in de bouwfase kan worden begonnen met de montage. Op dit moment is er één type afwerkingsprofiel, maar in de toekomst zullen mogelijk verschillende afwerkingsprofielen worden aangeboden.

De Roval-Duplo® is een circulair product bij uitstek, razendsnel te demonteren en daarna elders weer her te gebruiken. De Roval-Duplo® is gemaakt van onderhoudsarm aluminium en heeft een levensduur van tientallen jaren, zonder aan kwaliteit te verliezen. Dit gaat trouwens ook op voor alle andere aluminium dak- en gevelproducten van Roval Aluminium®.

Specificaties

De Roval-Duplo® is met name geschikt voor kunststof dakbedekkingen, maar kan ook in combinatie met bitumen dakbedekking worden toegepast met een dikte van 1,2 tot 2,5 mm en maximaal twee laagdiktes bij de overlappingen van de dakbanen. Als totaalleverancier levert Roval het basisprofiel standaard met bevestigingsgaten en een EPDM-afdichtingsband voor perfecte waterdichting en desgewenst met gelaste binnen- en buitenhoeken en verbindingsplaatjes. De bevestigingsgaten van 5 x 8 mm bevinden zich in de oplegrand van 54 mm. De Roval-Duplo® is leverbaar in lengtes van 2.500 mm. Het afwerkingsprofiel, de hoekprofielen en de verbindingsplaatjes kunnen geanodiseerd of in elke gewenste Ral-kleur worden uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op de website van Roval.

BEZOEK ONS
Roval Aluminium B.V.
Maïsdijk 7, 5704 RM Helmond (NL)
T +31 492 56 10 50
E info@roval.nl

Video
Delen

Uw naam

E-mail

Naam ontvanger

E-mail adres ontvanger

Uw bericht

Verstuur

Share

E-mail

Facebook

Twitter

Google+

LinkedIn

Contact

Verstuur

Aanmelden

Verstuur